Nadat de zoveelste broek niet meer dicht kon wist ik het zeker.....de knop moest om voordat het nog erger zou worden! Had echt alle dieëten, afslankpillen en shakes al achter de rug...."3 kilo eraf en 5 erbij." heb ik vaak genoeg voorbij zien komen.  Dit keer moest het góed gebeuren, dus trok ik de stoute schoenen aan en belde ik Sedat Siner van PS sports. Er volgde een prettig intake-gesprek waardoor ik nog meer gemotiveerd raakte.
Op een dag was het dan zover....de deurbel ging en er was geen ontkomen meer aan. Ik zal de eerste training ook nooit meer vergeten......Wat had ik in vredesnaam altijd gedaan in de sportschool? Ik voelde spieren die ik nog nooit was tegengekomen,  dit voelde heerlijk! Het op mij afgestemde dieet was makkelijk en heel goed te vol te houden. De kilo's vlogen eraf en ook de centimeters zag ik verdwijnen. Sedat is erg gemotiveerd en heeft er voor gezorgd dat ik nu 20 kilo lichter  en 78 cm smaller ben geworden.
Ik heb van Sedat geleerd dat je met gewoon eten en met een op jou afgestemd bewegingsschema het gewicht kan bereiken wat bij je past. Ik ben zeer blij met het behaalde resultaat en vind het nog steeds ideaal om op deze manier te trainen.

Sylvia Mulders

VOOR
voor de oefeningen
NA
na de oefeningen