Mijn ervaring:

Na mijn halve leven te hebben gejojood, allerlei diëten, kuren, sapjes, shakes te hebben geprobeerd en diverse soorten sporten te hebben gedaan, wilde ik nu eindelijk eens (blijvend) resultaat zien. De maat was vol!
De laatste jaren kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten, zoals o.a. artrose in m’n voet en heup, maar ik wilde nog wel een paar jaar verder met mijn lijf.
Ik ken Sedat al wat langer en hij had mijn nieuwe lijnpogingen al diverse keren voorbij zien komen. Hij heeft me ook weleens zijn manier van sporten en voeding uitgelegd, maar ik wilde daar toen niet aan. Het zou immers met (weer) een nieuw crashdieet deze keer ECHT wel lukken!? Maar natuurlijk niet! Was ik toen maar begonnen….
Maar uiteindelijk ben ik tóch aan de slag gegaan met Sedat. En echt…het was zwaar…,2x in de week kwam hij bij mij thuis, maar zo anders dan dat ik tot nu toe had gedaan! Ik heb het ook gevoeld….niet zo’n klein beetje ook….maar dat geeft je een voldoening en een hele grote boost! Ongelofelijk hoe dat dit bij mij ging werken! Ik kreeg een aangepast voedingspatroon en het fijne is dat je gewoon alles mag eten. Ik eet anders, kleinere porties per dag en meerdere keren op een dag. Ik ben nu 22 kilo afgevallen en bijna 70 cm kwijt. Ik voel me fantastisch, m’n klachten zijn vrijwel verdwenen en het leven ziet er gewoon een heel stuk zonniger uit voor mij.
Ik sport nog steeds met Sedat. En dat hij iedere keer weer bij mij aan de deur staat, is heel goed voor me. Er is zeg maar, geen ontkomen meer aan. Ik heb echt heel veel steun gehad van hem, het was natuurlijk niet altijd even gemakkelijk. Maar daar stond hij weer, met zoveel energie en enthousiasme.…dan ga je gewoon….en hoe! Zijn energie is ontembaar en hij weet alles over het menselijk lichaam, duidelijker kan het niet!
AnjaVOOR
voor de oefeningen
NA
na de oefeningen